WAT IS MICRO HAAR PIGMENTATIE ?

Micro haar pigmentatie of ook MHP genoemd is een techniek die een oplossing kan bieden voor mensen met haarproblemen of dun haar.

Soms spreekt men ook over micropigmentation of  scalp pigmentation – SMP, deze betreft dezelfde procedure met de Engelse benaming.

We maken gebruik van speciale micro haar naalden die speciaal ontwikkeld zijn voor de simulatie van haarstoppels of densiteit (dun haar optisch voller laten lijken).

De gebruikte pigmenten voor MHP of scalp pigmentation SMP worden op maat gemaakt van de bestaande haren zodat hier steeds een natuurlijk haartje word gesimuleerd op de hoofdhuid , de pigmenten voor micro haar pigmentatie zijn volledig bio afbreekbaar en bevatten een speciaal eiwit dat het pigment snel vastzet in de huid om een scherper stoppel simulatie te verkrijgen.

 

De pigmenten en apparatuur en naaldmodules zijn niet te vergelijken met de gekende tattoo’s, ons toestel is speciaal voor micro haar pigmentatie om een zo natuurlijk mogelijk resultaat te bereiken.

De pigmenten hebben een minimum levensduur van een 8 jaar, echter  is het mogelijk dat na 4/5 jaar er een bijkleuring (touch-up) dient te gebeuren om de stipjes terug scherp te maken.
indien een touch-up moet gebeuren na een paar jaar , word hier enkel een uurtarief gerekend.

Indien u correct de huid behandeld kan het zeker een aantal jaren duren voor enige touch-up nodig is.We raden aan om tijdens zonnige dagen het hoofd in te smeren met een degelijke zonnecrème.

Ons scalp pigment is speciaal ontworpen zodat het het snel verwijderbaar is zonder laser.

We zijn gecertificeerd voor Micro Haar PigmentatieMHP en hebben de allernieuwste toestellen tot onze beschikking.
Permantente inkt is geschikt voor alle haartypes behalve licht blond / wit haar.

Voor blonde types kunnen we kijken of het mogelijk is om via andere technieken toch het gewenste resultaat te behalen met niet permanente pigmenten. Dit wordt dan bekeken en uitgelegd op de consultatie.

wij zijn gecertificeerd voor het uitvoeren van micro haar pigmentatie.

OPLOSSING VOOR

Pigmentatie man kaal voor

Kaal Hoofd ( stoppel pigmentatie )

Micro Haar PigmentatieMHP is ideaal voor een kaal hoofd. Door de pigmentatie heb je terug de look van een kort geschoren hoofd vol haar.

De resultaten kan je HIER bekijken.

Pigmentatie vrouw kale plekken 02

Kale Plekken - Littekens

Met Micro Haar Pigmentatie kan je kale plekken zichtbaar verminderen. Ook littekens kunnen visueel weggewerkt worden zodat je terug een egaal resultaat krijgt.

Pigmentatie man dun haar

Dun Haar

Bij dunner wordend haar kan je optisch 20% – 50% dikker haar bekomen. Doordat we de hoofdhuid pigmenteren in dezelfde kleur als je haar krijg je visueel dikker haar.

De resultaten kan je HIER bekijken.

Share