Guy:
Kaal zijn, ik had het er niet gemakkelijk mee. Ik heb lang nagedacht over transplantaties en er veel over opgezocht. Doch transplantatie was zo onomkeerbaar, er waren veel voorbeelden te vinden waar het echt was misgelopen en dit hield me ergens tegen. Ik heb dan via via mensen ontmoet die haar pigmentatie hadden gedaan en daardoor heb ik ook de keuze voor micro haarpigmentatie gemaakt. Nog geen moment spijt van gehad. Always a fresh shaved head.

Guy 41 jaar – 2020

 

 

Denneb:
Ik was wat twijfelachtig om deze techniek toe te passen maar na een aangenaam gesprek met Jirina was ik meteen gerustgesteld. Ik stond versteld dat densiteit op een paar uurtjes tijd zo’n groot verschil kon maken. Er wordt op een professionele en in een heel rustige sfeer gewerkt. Thumbs up Jirina.

Denneb, 40 jaar, densiteit kroon, dun haar, 15 september 2018

 

 

Adam:
Na lang online verschillende aanbieders te vergelijken, uiteindelijk de stap gezet om de haarpigmentatie te laten uitvoeren door Follicle Aesthetics. Tot op heden nog steeds geen moment spijt gehad.

Vlotte communicatie en professionele behandelruimte, uitermate hygiënisch en comfortabel. Ik ben super tevreden met het resultaat. Echt de moeite waard. Het gevoel van de behandeling is vrijwel pijnloos, gewoon comfortabel Netflix kunnen kijken. Mijn eerste ervaringen met MHP, is alvast een succes, met dank aan Follicle Aesthetics.

Adam, 12 maart 2017

 

 

Bart:
Al na het eerste gesprek had ik een positief gevoel bij follicle aesthetics. Ik had toen al het gevoel dat ik de juiste keuze gemaakt had.
Wesley van follicle aesthetics neemt meer dan zijn tijd en je voelt je direct op je gemak. Natuurlijk is het nadien nog afwachten tot de praktijk, maar al na de eerste sessie was het duidelijk dat mijn gevoel meer dan juist zat. Dit is TOP werk en eindelijk iemand gevonden die ook zo achter zijn werk staat als ik zelf ook doe bij mijn job.
Follicle aesthetics gaat door tot je het zelf goed vind. kwaliteit staat hier meer dan elders voorop, dat is zeker een feit.
Waar je bij veel andere eigenlijk “een nummer” bent ter afhandeling, daar ben je bij follicle aesthetics het totaal omgekeerde!
Je kan niet geloven hoe blij ik ben, alles vloeit mooi over en vormt 1 mooi geheel! Ik heb nu echt 100% een “shaved look”!

Bart, 36 Jaar, Kaal, 14 Juli 2016

 

 

Christelle:
Ik heb door ouder te worden dun haar gekregen. Hier wou ik iets aan gaan doen. Mij leek het best om voor MHP te kiezen omdat ik een haartransplantatie nogal een zware ingreep vond. Dus heb ik een afspraak gemaakt bij Follicle Aesthetics. Je zag meteen dat ze veel ervaring hadden i.v.m. haarproblemen. Ze hebben mij goed geïnformeerd en hebben ook de kleur van het pigment goed aangepast aan mijn haarkleur. Ik kan Follicle Aesthetics alleen maar aanbevelen.

Christelle, 54 Jaar, Dun haar, 28 Mei 2016

 

 

David:
Na een tijdje zoeken ben ik op de site van Follicle Aesthetics terechtgekomen. Ik heb toen wat foto’s opgestuurd om mijn probleem te tonen. Ze hebben kort daarna contact opgenomen met mij. Ik scheerde mijn haar kort maar het irriteerde mij dat ik kale plekken had en wou dit terug opgevuld hebben. Ik was voor de behandelingen met de trein gegaan en ze zijn mij komen oppikken aan het station. Toen ik in de behandelruimte kwam was ik zeer tevreden, deze was ruim en alles zag er zeer hygiënisch uit. Ik dacht dat de behandeling nogal pijnlijk was maar dat was niet zo. Ik ben uiteindelijk zeer tevreden over het eindresultaat. Follicle Aesthetics is TOP ! groetjes David.

David, 35 Jaar, Kort geschoren, 23 April 2016

 

 

Kenny:
Na even twijfelen heb ik toch contact opgenomen met Follicle Aesthetics. Dit heb ik mij zeker niet beklaagd, na een gesprek over wat ik juist wenste zijn ze van start gegaan met de pigmentatie. Dit waren 3 gespreide sessies, De behandelkamer was zeer goed uitgerust en ik lag zeer comfortabel tijdens de behandeling. Ik was zeer tevreden over het eindresultaat. Hierbij wil ik mijn dank nog eens uitdrukken voor Follicle Aesthetics voor de goede service die ze verleend hebben.

Kenny, 29 Jaar, Dun haar, 9 April 2016

Share