Zones micro haar pigmentatie 

donor mhp Mhp in dit gebied op aanvraag.

De prijs van de micro haar pigmentatie wordt berekend per behandelzone.
€600 per zone. Deze prijs bevat 3 sessies per zone.

U krijgt een speciale aftercare shampoo mee naar huis.

Een testzone is mogelijk tegen €100 (kleine cirkel pigmenten max 150 stuks).

Voor een touch-up sessie wordt per uur gewerkt: €150 per uur.

De 4 zones zijn de 4 delen van het hoofd bestaande uit: haarlijn, voorkant, middenstuk en kruin.

Densiteit verhogen in het donorgebied (achterhoofd) mogelijk, na een FUE haartransplantatie zijn hier soms witte stipjes zichtbaar, deze kunnen opgevuld worden met pigment. De prijs is op aanvraag.

Indien je gespreid wil betalen kan dat. Zowel Belgische als Nederlandse klanten kunnen contact opnemen met onze partner Cosmetic Finance.

Contacteer ons voor een correcte schatting, gezien de prijzen indicatief zijn en verschillen per situatie. In sommige gevallen is de prijs van micro haar pigmentatie zelfs minder duur dan gedacht.

In sommige gevallen verdwijnen er nog een aantal geplaatste stoppels, hier word dan een extra kosteloze vervolgsessie gegeven , het is van zeer groot belang dat de behandeling stapsgewijs word opgebouwd, hou dus rekening met mogelijk meer dan 3 verplaatsingen naar onze behandellocatie indien u van zeer ver moet afreizen.

De stoppels worden met bepaalde spacing geplaatst zodat de huid nog een micro beetje zichtbaar is zoals bij een normaal kortgeschoren hoofd. De behandelaar behoud het recht de klanten tegen zichzelf te beschermen en zal veel te donker pigment of te dicht op elkaar geplaatste stoppels weigeren te plaatsen. Enkel door stapsgewijs opbouwen van de pigmentkleur en een juiste spacing tussen huid en stoppels kan een goede en natuurlijke geschoren look worden behaald.

*De behandelingen worden stapsgewijs opgebouwd en bevatten een startsessie met dieptemeting, 2 weken daarna volgt een bijvul sessie, 2 weken daarna volgt de eindsessie.

 

  • Alle tarieven zijn BTW inbegrepen.
  • De vermelde tarieven zijn louter indicatief en niet bindend.
  • De uiteindelijke prijs per persoon kan verschillen en is afhankelijk van de mate van haarverlies en/of de grootte van het te behandelen gebied.

 Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor prijs-updates en nieuws : 

Check na aanvraag of u onze bevestiging e-mail ontvangt, bij problemen kijk naar uw spam folder in uw e-mail account 

 

Share