About Me

Ik ben Jirina, nu MHP-artist, maar ooit geboren en getogen in hartje West-Vlaanderen, om daarna te blijven ‘plakken’ in Gent, de stad waar ik mijn hart aan verloren ben vanaf de eerste aanblik.

Verder heb ik iets gemeenschappelijk met Venus Williams, Macauly Culkin, Ronaldhino, Tom Boonen, Ryan Gosling en An Lemmens. Namelijk ons geboortejaar en veel meer hoef ik daar op mijn leeftijd niet meer over te vertellen.

Wat ik niet gemeenschappelijk heb met hen is mijn aanwezigheid op social media, maar als je hieronder op volgen duwt dan kan je zien hoe goed mijn voornemen van dit jaar lukt…

Als ik niet aan het werk ben, dan geniet ik van het gezelschap van de liefste dochter, enkele luie katten en gulzige vissen en last but not least, mijn prachtige man.

Meerdere mensen hebben mij op mijn professionele pad geholpen om te staan waar ik nu sta, maar mijn man is het beginpunt van dit alles geweest. Hij was ook mijn motivator en ondersteuning tijdens deze reis om uiteindelijk mijn droomjob te kunnen waar maken.

En nu nog steeds is hij mijn vrijwillig proefkonijn bij nieuwe inkten, naalden, machines, enz. Soms staat hij me ook bij tijdens informatieve gesprekken. Hij begrijpt als geen ander dat een tattoo op je hoofd niet iets is wat je ondoordacht doet. En dat mensen dat graag eerst eens in het echt zien. Ten slotte leg je jouw hoofd in de handen van iemand anders.

Vandaag de dag wordt ik nog altijd heel gelukkig van de reacties van klanten nadien. Als iemand me vertelt dat hij hierdoor terug graag in de spiegel kijkt, dan moet ik zelfs stiekem een klein traantje wegpinken. Het voelt sowieso goed als je weet dat je iemands zelfvertrouwen een boost hebt kunnen geven. Daar wordt iedereen gelukkig van.

Maar genoeg over mij. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Misschien tot binnenkort…

Jirina Van Maele

MHP-artist

Een achtergrond in esthetische vormgeving, gecombineerd met veel geduld en een goede opleiding, hebben me gebracht op het niveau waar ik nu zit. Een naturelle look heeft voor mij de hoogste prioriteit.

Guy Vercruysse

Ervaringsdeskundige

Mijn man werkt niet actief mee in de zaak, maar is zeker een grote hulp achter de schermen door zijn verschillende ervaringen met mij te delen. Die kan ik dan ook implementeren bij de service die ik geef aan mijn klanten.

Wesley

Oprichter van Follicle Aesthetics

Wesley is begonnen met FA in 2016. Toen hij in 2020 omwille van persoonlijke redenen wou stoppen, is hij, begaan als hij was met zijn klanten, op zoek gegaan naar een vervanger met dezelfde visie. Zodat hij zeker was dat zijn klanten voor hun touch-ups in goede handen terecht zouden komen. En dat zijn de mijne geworden. Ook al werkt hij nu niet meer bij FA, ik vond dat zijn naam hier niet kon ontbreken.